Help ook mee aan een mooie toekomst voor Rijswijk haar winkels en horeca

Help ook mee aan een mooie toekomst voor Rijswijk haar winkels en horeca

Rijswijk is een snel groeiende gemeente. Voor de vele (nieuwe) inwoners is het van belang dat de stad aantrekkelijk is en blijft. Daarom nodigt de gemeente je uit om je mening te geven over hoe Rijswijk haar centrumgebieden ervoor staan. Met die bijdrage kan een compleet en aansprekend voorzieningenaanbod gemaakt worden.

Plannen voor de toekomst
Dit is onderdeel van een nieuw beleid voor horeca en winkels binnen de gemeente, wat wordt opgesteld door adviesbureau DTNP. Een belangrijke vraag is bijvoorbeeld: welke soorten horeca en winkels zijn in de toekomst gewenst, en waar passen deze het beste in Rijswijk? Door het nieuwe beleid zal duidelijk gemaakt worden wat het toekomstperspectief van de gemeente is, en hoe het mogelijk is om dat te bereiken.

Doe ook mee
Om verder een goed beeld te krijgen van wat er lokaal speelt, heeft de gemeente begin november schouwen georganiseerd voor ondernemers en vastgoedeigenaren in verschillende centrumgebieden in Rijswijk. Op dit participatieplatform is het mogelijk om de uitkomsten hiervan te zien. Ook zal er een nadere toelichting over ieder gebied te vinden zijn. Het is ook mogelijk om je eigen bijdrage te leveren, want je kunt daarmee bijdragen aan de toekomst van Rijswijkse horeca en winkels.