Zaterdag 3 december Repair Café Pijnacker weer geopend

Zaterdag 3 december Repair Café Pijnacker weer geopend

Mocht je thuis in de kelder nog iets te repareren hebben, kom dan zaterdag 3 december langs bij het Repair Café in Pijnacker.

Het café
In 2014 is het Repair Café Pijnacker opgericht. Zij bestonden hierna vijf jaar lang in een leeg klaslokaal. Daarna hebben zij onderdak gevonden in De Schakelaar, iets dichter bij hartje Pijnacker. Dertig vrijwilligers – waaronder ervaren reparatiedeskundigen – onderhouden de stichting met enthousiasme. Zij zorgen ervoor dat iedereen welkom en bedreven is om hun spullen te repareren. Mensen kunnen met alles terecht: keukenapparaten, computers, mobieltjes, gereedschappen, fietsen, kleding, lampen en nog veel meer. De stichting bestaat niet alleen in Pijnacker. Het tegendeel zelfs: meer dan 2400 Repair Cafés bestaan over de hele wereld, voornamelijk in Europa.

Boeken en tijdschriften tafel
Bij het Repair Café in Pijnacker hebben zij ook een boekentafel waar je een boek of tijdschrift kunt uitzoeken om meen naar huis te nemen. Zelf mag je ook een boek ruilen als je bijvoorbeeld een gelezen boek in de kast hebt staan die staat te verfstoffen

Wanneer
Zaterdag 3 december is Repair Café Pijnacker weer geopend van 09:30 uur tot 12:00 uur. Je bent dan van harte welkom in De Schakelaar.

Repaircafé Pijnacker
De Schakelaar
Meester Doctor van Den Helmlaan, 2641 DG Pijnacker