Donderdagse haakmiddag bij CulturA & Zo

Donderdagse haakmiddag bij CulturA & Zo

CulturA & Zo in Nootdorp is gestart met een haakmiddag genaamd ‘Blijf aangehaakt’. Iedereen die van haken houdt, kan bij CulturA & Zo terecht om te haken, warm te blijven en met elkaar in gesprek te gaan over haken of over andere dingen.

Elke donderdagmiddag
Op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom in Cultuurcafé Ont-Moeten. Er worden dekens en sokken gehaakt. Wanneer deze klaar zijn worden de gehaakte dekens en sokken aan mensen gegevens die in deze koude maanden hun huis niet warm kunnen stoken.

Meer dan alleen haken
Op deze haakmiddag delen en leren de bezoekers elkaar haaksteken en patronen. En onder het genot van een kopje koffie of thee ontstaan vervolgens mooie gesprekken. Van een beginnende haker tot een gevordere, iedereen is welkom. Al spelenderwijs leert iedereen elkaar de kneepjes van het haakvak.