Albert Heijn in winkelcentrum Keijzershof sluit tijdelijk

Albert Heijn in winkelcentrum Keijzershof sluit tijdelijk

De Albert Heijn in winkelcentrum Keijzershof gaat twee dagen dicht. De supermarkt sluit op dinsdag 6 december om 20:00 uur  de deuren, en vrijdag 9 december om 08:00 uur gaat hij weer open. De oorzaak: een gedeelte van de winkel wordt verbouwd en aangepast aan de wensen van de klant te voldoen.

Een gezellig feestje
“Dat vieren we met een gezellig feestje,” aldus supermarktmanager Patrick Dekkinga. “Die dag zorgt een barista tussen 10:00 en 16:00 uur voor heerlijke koffie met wat lekkers erbij.”

Eerdere aanpassingen
Eerder dit jaar werd dezelfde Albert Heijn ook al ingrijpend verbouwd. De winkel ging toen zelfs volledig op de schop, om zo meer vers aan te kunnen bieden. Ook kwam er een pakketkluis en werden de zelfscankassa’s flink uitgebreid.

Klanten geven suggesties
“Klanten zijn enthousiast over de vernieuwingen maar gaven ons ook suggesties voor verbeteringen”, legt Patrick Dekkinga uit. “Zo vonden zij de plek van de geldautomaat niet handig. Die gaan we dus nu verplaatsen. De indeling rondom het zelfscanplein passen we aan om een betere doorstroming te realiseren. Ook richten we het versplein overzichtelijker in. Het is fijn dat we in slechts twee dagen tijd veel wensen van klanten kunnen vervullen.”