Kerstconcert van Harmonie Nootdorp: 18 december in Jozefschool

Kerstconcert van Harmonie Nootdorp: 18 december in Jozefschool

Op zondag 18 december geeft Harmonie Nootdorp haar jaarlijkse kerstconcert. Het opleidingsorkest en de harmonie spelen hierbij sfeervolle kerstmuziek. Iedereen wordt van harte welkom geheten om mee te luisteren.

Locatie
Het concert vind plaats vanaf 12:30 in de aula van de Jozefschool in Nootdorp. Kaarten kosten 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Deze zijn te koop aan de deur.

Harmonie Nootdorp
Harmonie Nootdorp is een actieve muziekvereniging met eigen opleiding voor blaas- en slagwerkinstrumenten. De vereniging is opgericht in 1935 en heeft professionele dirigenten en docenten. Ieder jaar geven zijn een sfeervol kerstconcert, en 2022 is geen uitzondering.