Molenvoorde flat weer in de kou na uitval verwarming

Molenvoorde flat weer in de kou na uitval verwarming

Bewoners van de Molenvoorde flat aan de Clavecimbellaan in Rijswijk zitten in de kou. Sinds vroeg in de ochtend is de verwarming uitgevallen, voor de tweede keer in amper twee weken tijd. De bewoners zijn de gebreken aan het complex helemaal zat.

Andere mankementen
De entreedeur van het complex en het bellentableau zijn al een aantal weken defect. Hierdoor kunnen ongewenste figuren overdag het complex binnenkomen. Onlangs is het gebouw ook al in het nieuws geweest omdat er onveilige balustrades te vinden waren, waardoor ongelukken mogelijk konden gebeuren.

Boze bewoners
Er staan nog steeds woedende mensen beneden. Ze willen dat de verwarming, als grootste gebrek van al, het snel weer doet.