Leuke kerstactiviteiten in Pijnacker Centrum

Leuke kerstactiviteiten in Pijnacker Centrum

Na Sinterklaas en Black Friday zijn de leuke evenementen in Pijnacker Centrum nog niet voorbij. Rondom kerst zijn er nog twee activiteiten, tijdens de Winterweken. Om alle bezoekers van Pijnacker Centrum in een winterse stemming te brengen, zullen er in de weken van 9 t/m 24 december feestelijke activiteiten plaatsvinden.

Lichtjesoptocht
Op zaterdag 10 december van 16:00 tot 18:00 uur zal de kerstparade worden afgetrapt: een lichtjesoptocht met een swingende kerstmannen band. De organisatie is in handen van Loco Concepts. Alle kinderen worden uitgenodigd om met hun eigen gemaakte winterse lampion en lichtjes deel te nemen aan de optocht. Ook is het gelijk de start van de kerstmannen-speurtocht die gedaan kan worden tijdens openstelling van de winkeliers. Deze vind plaats van 24 december t/m 8 januari.

Lekkernijen 
Op zaterdag 17 december van 12:00 tot 16:00 uur zal er op het Raadhuisplein een kerstcamper staan met warme chocolademelk en andere lekkernijen. Ook zal er een poffertjesbakfiets te vinden zijn en is er een leuke winactie bij de grote verlichte hoed. Verder zullen er ook goodiebags worden uitgedeeld. De kerst zal dus sfeervol te vieren zijn in Pijnacker Centrum.