Stichting Nationale Dierenzorg richt Steunfonds op voor onbetaalbare dierenkosten

Stichting Nationale Dierenzorg richt Steunfonds op voor onbetaalbare dierenkosten

De afgelopen tijd is het leven een stuk duurder geworden. Dat geldt ook voor dieren- liefhebbers en eigenaren. Steeds vaker kunnen zij niet langer de kosten voor hun kat, hond of ander huisdier betalen, en moet er afscheid van het dier worden genomen. Daarom heeft Stichting Nationale Dierenzorg een steunfonds opgericht.

Kosten
Er zijn namelijk allerlei kosten verbonden aan het hebben en professioneel laten verzorgen van een huisdier. Denk hierbij aan dierenartskosten, vaccinaties en afstandskosten. De organisatie merkt in hun asielafdeling dat de kosten voor deze essentiële dingen steeds langer niet op te brengen zijn. Hier worden dieren vervolgens de dupe van.

Doneren
Om deze dieren en dus ook hun baasjes te helpen, is het Steunfonds opgericht. Deze is hier te vinden. Iedere gift en donatie die professionele zorg weer mogelijk maakt wordt van harte gewaardeerd. Ook is het mogelijk om giften over te maken op het rekeningnummer: NL81 INGB 0000 1169 99 onder vermelding van STEUNFONDS. We helpen onze medemensen gelukkig al erg veel; zo helpen we onze dieren ook eens.