Verwarming in Molenvoordeflat na twee dagen weer aan

Verwarming in Molenvoordeflat na twee dagen weer aan

De Molenvoordeflat zit niet langer in de kou. Het complex aan de Clavecimbellaan in Rijswijk had twee dagen lang geen verwarming, tot ophef van mede-Rijswijkers. Dat was slechts één van de mankementen aan het gebouw, maar het is nu weer gefixt. Dat hebben bewoners van het gebouw gemeld.

Een stukje geschiedenis
De Molenvoordeflat komt uit het jaar 1971 en is voor velen bekend als een vorige locatie van het Ministerie van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk (CRM). Dat verhuisde naar de rand van Bogaard Stadscentrum, wat destijds ook onder een andere naam ging, en tegenwoordig is het een appartementencomplex.

Allerlei mankementen
Ondanks de rijke geschiedenis van het gebouw, heeft het hier en daar zeker zijn mankementen. Ten eerste is dit niet de eerste keer dat de bewoners zonder verwarming kwamen te zitten. Verder: de de entreedeur en het bellentableau zijn al een aantal weken defect. Hierdoor kunnen ongewenste figuren overdag het complex binnenkomen. Onlangs is het gebouw ook al in het nieuws geweest omdat er onveilige balustrades te vinden waren, waardoor ongelukken mogelijk konden gebeuren.

Verbazing van anderen
Op sociale media uitten andere Rijswijkers hun steun voor de bewoners van de Molenvoordeflat. Ook waren zij verbaasd dat zoiets weer heeft kunnen gebeuren. Ten slotte zeggen sommigen dat de voormalige CRM locatie niet het enige gebouw binnen de gemeente is dat met problemen kampt.