Explosie veroorzaakt ravage bij woningen aan President Kennedystraat in Nootdorp

Explosie veroorzaakt ravage bij woningen aan President Kennedystraat in Nootdorp

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben meerdere woningen en auto’s aan de President Kennedystraat in Nootdorp forse schade opgelopen na een ontploffing. De Politie verricht uitgebreid onderzoek.

Explosie
Rond half twaalf werd de buurt opgeschrikt door een harde explosie en zagen kort erop een aantal mannen wegrennen. Brandweer en Politie kwamen met spoed ter plaatse.

Bij nadere controle bleek er gelukkig geen brand te zijn ontstaan, maar de schade daarentegen is enorm. Bij een van de woningen is de deur volledig vernield. Bij deze woning en bij die van buren zijn meerdere ruiten gesprongen. Ook zijn meerdere auto’s in de straat beschadigd door rondvliegende brokstukken.

Onderzoek
Medewerkers van de Recherche en Forensische Opsporing verrichten uitgebreid sporenonderzoek in de straat. Mensen die getuige waren of camerabeelden hebben uit de omgeving kunnen contact opnemen met de Politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.