Handige infographic van 2023 begroting Pijnacker-Nootdorp

Handige infographic van 2023 begroting Pijnacker-Nootdorp

Donderdag 1 december heeft de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp gesproken over allerlei begroting-gerelateerde kwesties. In de beeldvormende vergadering hadden zij het onder andere over de tarieven van de gemeentelijke belastingen en heffingen voor 2023. De begroting heeft nu een handige infographic waarop iedereen duidelijk kan zien wat er gaat gebeuren.

Hamerstuk
Belangrijke punten zijn dat de woonlasten voor inwoners gelijk blijven en hondenbelasting wordt afgeschaft. De raad heeft besloten deze tarieven als “hamerstuk” vast te stellen tijdens de besluitvormende gemeenteraadsvergadering op donderdag 22 december. Hiermee zullen de laatste tarieven van de begroting worden vastgesteld.

Infographic
De eerdergenoemde infographic – een leuk ontworpen en overzichtelijk schema – laat alle geïnteresseerden zien waar het geld in Pijnacker-Nootdorp aan besteed wordt. De inkomsten, uitgaven en zelfs getekende poppetjes van het college van burgemeester en wethouders, in één oogopslag. Hij is hier te vinden.