Vernieuwde ALDI in Herenstraat opent feestelijk op 9 december

Vernieuwde ALDI in Herenstraat opent feestelijk op 9 december

In de vroege ochtend van vrijdag 9 december (08:00 uur) zal de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Herenstraat in Rijswijk feestelijk worden geopend. De sfeer, inrichting en het assortiment in de winkel zijn “verassend vernieuwd”. De winkel in Rijswijk biedt hiermee de nieuwste ALDI-formule.

Vers
Direct bij binnenkomst zullen versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees te vinden zijn. Ook komt de geur van afgebakken broodjes je onmiddellijk tegemoet.

Kraskaarten en tassen
Je wordt aangeraden om vroeg aanwezig te zijn, want de eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen kraskaarten. Op deze staan onder andere prijzen als een espressomachine, HD Smart-TV en tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Voor klanten die hier net naast vissen is er een gratis herbruikbare ALDI-tas.

Duurzaamheid
ALDI vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom is het vernieuwde pand van de supermarkt uitgerust met allerlei duurzame maatregelen.