Dag van de Vrijwilliger: veel vrijwilligers in zonnetje gezet met kerstkransen

Dag van de Vrijwilliger: veel vrijwilligers in zonnetje gezet met kerstkransen

Voor grote organisaties, individuele bewoners en alles daartussen binnen de gemeente, zijn vrijwilligers van grote waarde Daarom worden zij bedankt met de Decembergroet, in de vorm van een kerstkrans. Bijna 3000 vrijwilligers die zich inzetten in Leidschendam-Voorburg hebben hem dit jaar aangevraagd.

Dankbaarheid op de Dag van de Vrijwilliger
Bianca Bremer, wethouder o.a. Welzijn, hielp op 7 december – de Dag van de Vrijwilliger – met het uitreiken van de kransen. “Ik heb grote bewondering voor de inzet van de vele vrijwilligers in onze gemeente,” zegt ze. “Dankzij hen kunnen mensen sporten, zijn mensen minder eenzaam, zijn er plekken om elkaar te ontmoeten, kunnen er allerlei activiteiten plaatsvinden, worden mensen en dieren verzorgd en bloeien mensen op van al het groen. Op veel plekken in onze gemeente zijn ze dan ook onmisbaar.”

Ophalen nog steeds mogelijk
Vrijwilligers die de Decembergroet hebben aangevraagd kunnen deze nog steeds ophalen. Dit is mogelijk tot en met 17 december 2022, bij Bakker Klink (Herenstraat 106, Voorburg). Dit kan alleen met de persoonlijke code die vrijwilligers na hun aanvraag hebben gekregen. Zo kan niet iedereen er zomaar met een mooie kerstkrans vandoor.