Installatie en beëdiging mevrouw Huri Sahin als nieuwe burgemeester van Rijswijk

Installatie en beëdiging mevrouw Huri Sahin als nieuwe burgemeester van Rijswijk

Op maandag 12 december wordt mevrouw Huri Sahin geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Rijswijk. Het gemeentebestuur van Rijswijk nodigt iedereen van harte uit om de installatie van de nieuwe burgemeester via televisie of online bij te wonen.

Waar te volgen
Vanaf 19:30 kan iedereen op verschillende manieren de installatie en beëdiging van de nieuwe burgemeester bijwonen. Mevrouw Huri Sahin wordt tijdens een buitengewone raadsvergadering beëdigd door de Commissaris van de Koning van Zuid-Holland, de heer drs. J. Smit.

– Feel Good TV, het televisiekanaal van de Rijswijks omroep (Ziggo kanaal 43 en KPN kanaal 1320)

– De live stream op de gemeentelijke website: rijswijk.raadsinformatie.nl/live

– De Facebookpagina van de gemeente Rijswijk

– De Facebookpagina van de gemeenteraad Rijswijk

– De Facebookpagina van Rijswijk.tv