[VIDEO] Vernieuwde ALDI Herenstraat geopend

[VIDEO] Vernieuwde ALDI Herenstraat geopend

De vernieuwde ALDI aan de Herenstraat in Oud-Rijswijk is vanochtend feestelijk geopend. Dit gebeurde al vroeg: om 8 uur ’s ochtends, maar om 07:15 stond de eerste klant al voor de deur. De nieuwste ALDI-formule is toegepast in de supermarkt. Met een groter assortiment, bredere paden en meer zijn de klanten blij verrast.

Kraskaarten
De eerste vierhonderd klanten hebben bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen kraskaarten gekregen, waarop prijzen zoals een espressomachine, HD Smart-TV en tegoedbonnen van maximaal 250 euro stonden.

Veranderingen
Hoewel de ALDI er aan de buitenkant nog steeds hetzelfde uitziet, is de supermarkt aan de binnenkant helemaal vernieuwd. Het oogt moderner en het grotere assortiment is onmiddellijk te zien. Hoewel de winkel 7 weken lang gesloten was, vindt men de sluiting het helemaal waard.