Koninklijke onderscheiding voor wethouder Bianca Bremer

Koninklijke onderscheiding voor wethouder Bianca Bremer

Bianca Bremer, wethouder van Leidschendam-Voorburg, ontving op vrijdag 9 december een Koninklijke onderscheiding voor haar jaren als gemeenteraadslid. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Jules Bijl, namens Zijne Majesteit de Koning.

Uitreiking in het gemeentehuis
De uitreiking vond plaats in het gemeentehuis in Leidschendam. Dit gebeurde in aanwezigheid van familie en fractiegenoten. Wethouder Bremer is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, voor haar inzet in de gemeenteraad van minstens twaalf jaar. Ruim acht jaar lang was zij actief in de gemeente Voorschoten, en vier jaar lang in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Felicitatie voor de wethouder
Sinds 16 juni 2022 is Bianca Bremer wethouder van de gemeente Leidschendam-Voorburg. In haar portefeuille zijn onder andere Welzijn, Wonen en Erfgoed, monumenten en archeologie te vinden. De gemeente waarvoor ze zich al lange tijd inzet feliciteert haar met deze bijzondere onderscheiding.