Laatste lunchconcert van 2022: kerstmuziek door koor Inspirited

Laatste lunchconcert van 2022: kerstmuziek door koor Inspirited

Het laatste lunchconcert van 2022 zal op zondag 18 december om 12:00 uur plaatsvinden in de Ontmoetingskerk. Het concert is een mooi moment om helemaal in de kerstsfeer te raken. Het Rijswijkse koor Inspirited gaat, onder leiding van hun dirigent Peter Dingemanse, alles uit de kast halen om dat te bereiken.

Dirigent Peter Dingemanse
De dirigent staat al twintig jaar voor dit koor. Over de muziek zegt hij: “We zingen muziek die ons en onze toehoorders samenbrengt, inspireert, verblijdt, verstilt en ontroert.”

Koor Inspirited
De rest van het koor bestaat uit ongeveer 30 zangers en zangeressen. Samen hebben zij gezorgd voor een groot, gevarieerd repertoire: van Christelijke liederen tot popmuziek tot musicalrepertoire zijn veel muziekstijlen hun bekend.

Na afloop
Het concert duurt een uur, en na afloop staat er een hapje en een drankje klaar om elkaar te ontmoeten en nog even na te praten. Het concert vindt ten slotte plaats in de Ontmoetingskerk.

Nog lang voort te zetten
Hoewel en entree en consumptie van het concert gratis zijn, wordt een beroep op de bezoekers hun vrijgevigheid gedaan, in de hoop om de concertreeks nog lang voort te zetten. Het adres van de Ontmoetingskerk is Klapwijkseweg 91, Pijnacker.