[VIDEO] PLUS Jongenotter komt met een speciaal KerstEvent voor werknemers

[VIDEO] PLUS Jongenotter komt met een speciaal KerstEvent voor werknemers

Werknemers van PLUS Jongenotter aan de Prinses Irenelaan in Rijswijk, zijn op zondag 18 december uitgenodigd bij het PLUS Jongenotter KerstEvent. Met een hapje en drankje belooft het een leuke en bijzondere avond te worden.

KerstEvent
In de tijd waarin iedereen leeft met inflatie en stijgende energie kosten heeft PLUS Jongenotter besloten om dit jaar geen kerstuitje maar een KerstEvent te organiseren. Op deze avond gaat PLUS Jongenotter speciaal open voor werknemers en kunnen zij onder een genot van een hapje en drankje een eigen Kerstpakket ter waarde van 100.- samenstellen.

Wildcard
Naast dat elke werknemer is uitgenodigd voor het KerstEvent, geeft PLUS Jongenotter aan alle werknemers ook een wildcard weg. Deze kunnen zij vervolgens weggeven aan iemand die het ook verdient in deze tijd. De uitgenodigde gast is van harte welkom bij het Kerstevent en krijgt daarbij ook 25% korting op zijn of haar boodschappen.