Auto belandt ondersteboven op A4 na aanrijding met vrachtwagen

Auto belandt ondersteboven op A4 na aanrijding met vrachtwagen

In de middag van dinsdag 13 december heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen. Dit gebeurde op de A4, ter hoogte van Rijswijk. De auto vloog over de kop en kwam zo tot stilstand op de snelweg.

Uit de auto
Volgens getuigen ging het fout toen de vrachtwagen van rijstrook wilde veranderen. Gelukkig was de inzittende van de auto wel in staat om zelfstandig uit de auto te klimmen.

Hulpdiensten
Na het ongeval werd de politie, de ambulancedienst en de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse zijn hand- en spandiensten verricht.

Hinder
Ook was de volledige hoofdrijbaan van de A4 richting Amsterdam afgesloten. Dit zorgde voor veel hinder op de snelweg. Verder moest verkeer dat achter het ongeluk ingesloten stond achteruit terugrijden richting de afrit. Pas toen kon hun weg vervolgd worden.