Brandweer vist beugel uit ondergrondse container voor opa en kleindochter

Brandweer vist beugel uit ondergrondse container voor opa en kleindochter

De brandweer heeft vrijdagavond een beugel opgevist uit een ondergrondse container aan de Trompetstraat in de Rijswijkse Muziekbuurt.

Per ongeluk weggegooid
Een meisje was aan het logeren bij haar opa en had haar beugel in een doosje van donuts gedaan. Opa had het doosje met daarin de beugel van zijn kleindochter in een vuilniszak gegooid en de vuilniszak in een ondergrondse container gestopt.

Brandweermannen worden helden voor de kleindochter
Zijn kleindochter was erg overstuur en verdrietig, daarop besloot opa de hulpdiensten te bellen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft een aantal vuilniszakken eruit gehaald. De beugel kon snel worden gevonden en het meisje en opa waren weer dolblij. De brandweerlieden werden dan ook hartelijk bedankt voor hun inzet.