Burgemeester Björn Lugthart reikt Koninklijke onderscheiding uit aan Anita van Sloten

In de middag van woensdag 21 december rekte Björn Lugthart, burgemeester van Pijnacker-Nootdorp, een Koninklijke onderscheiding uit aan Anita van Sloten.

Haaglanden Medisch Centrum
Mevrouw van Sloten heeft haar onderscheiding ontvangen vanwege haar belangrijke werkzaamheden en grote betrokkenheid binnen het Haaglanden Medisch Centrum, waar zij verpleegassistent is. Alleen zal ze dit niet lang meer zijn; ze gaat namelijk binnenkort met pensioen.

Vrijwilligerswerk
Ook is mevrouw van Sloten vrijwilliger bij Het Finse Huis, een onderdeel van de Finse Zeemanskerk in Rotterdam. Dit is ze al 20 jaar. Verder zet zij zich sinds 2009 al in als vrijwilligster bij Terre des Hommes, door te helpen bij een kringloopwinkel.

Waardering
Als waardering voor haar bijdragen aan de Nederlandse samenleving ontvangt mevrouw van Sloten deze onderscheiding.