Vertragingen op A12 door werkzaamheden kunnen oplopen tot anderhalf uur

Vertragingen op A12 door werkzaamheden kunnen oplopen tot anderhalf uur

Reizigers moeten van dinsdag 27 december tot zaterdag 31 december rekening houden met flinke vertragingen op de A12. De snelweg richting Utrecht wordt afgesloten vanaf Prins Clausplein tot en met aansluiting Zoetermeer/autoweg N470 (7). De A12 richting Den Haag sluiten we af vanaf aansluiting Zoetermeer/N470 (7) tot en met aansluiting Zoetermeer-centrum (6).

Werkzaamheden aan de Mandelabrug in Zoetermeer
Tijdens deze afsluiting verwijdert de gemeente Zoetermeer het deel van de Mandelabrug dat over de snelweg A12 loopt en vervangt dit door een tijdelijke brug.

Flinke vertragingen
Vertragingen kunnen tijdens de werkzaamheden oplopen tot 45 minuten. Als het druk wordt op de weg dan kan de vertraging zelfs oplopen tot 1,5 uur. Probeer de A12 dus zoveel mogelijk te vermijden.

Omleidingsroutes via A4/N11/A20/A13/A15
Verkeer vanuit Den Haag richting Gouda/Utrecht wordt omgeleid vanaf knooppunt Prins Clausplein via Leiden (snelweg A4, autoweg N11) of Rotterdam (snelwegen A4, A13, A20). Verkeer vanuit Gouda/Utrecht richting Den Haag wordt omgeleid vanaf de A12 bij Bodegraven via Leiden (N11, A4) of vanaf knooppunt Gouwe via Rotterdam (A20, A13, A4).