Feel Good Radio blijft ook de komende vijf jaar uitzenden

Feel Good Radio blijft ook de komende vijf jaar uitzenden

Goed nieuws voor de luisteraars van Feel Good Radio. Het Commissariaat voor de Media heeft besloten om de uitzendvergunning van de zender voor vijf jaar te verlengen.

Classic hits en nieuws uit de regio
Feel Good Radio is het radiostation met de beste classic hits en wordt door de luisteraar goed gewaardeerd in de regio. Naast muziek blijf je bij Feel Good Radio dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en de regio.

Luisteraars laten zich horen
Toen bekend werd dat de vergunning verlengd diende te worden ontving Feel Good Radio honderden steunbetuigingen van luisteraars. “Het is fantastisch om te zien hoe onze luisteraars verbonden zijn met de zender. De naamsbekendheid van Feel Good Radio is groot en veel mensen luisteren dagelijks of wekelijks naar Feel Good Radio. Daar zijn we trots op”, aldus een woordvoerder van Feel Good Radio.

Hoe te luisteren
Feel Good Radio is te beluisteren via 107.6FM en 105.6FM. Via DAB+, feelgoodradio.nl en de gratis iPhone en Android App.