Adriënne wint oliebollenactie voor vrijwilligers zwemvereniging Excelsior

Adriënne wint oliebollenactie voor vrijwilligers zwemvereniging Excelsior

De Rijswijkse Adriënne Sas deed mee an de oliebollenactie van bakker Remmerswaal Roodenrijs aan de Prinses Irenelaan. Ze vulde een kaartje in waarbij ze moest aangeven welke vrijwilligers van Rijswijk ze oliebollen zou gunnen.

Vrijwillig klaar staan
Adriënne koos voor de zwemvereniging Excelsior omdat die vrijwilligers elke week vrijwillig klaar staan om kindjes te leren zwemmen. Daarnaast wordt er nog veel meer gedaan door de vrijwilligers.

Lekker smullen
Donderdag kreeg Adriënne te horen dat ze de winnaar was van de oliebollen. Dezelfde avond nog ging ze bij alle vrijwilligers een oliebol brengen namens de bakker. De vrijwilligers waren er blij mee en genoten van het gebaar en de oliebol.