Burgemeester spreekt groot respect uit voor hulpverleners

Burgemeester spreekt groot respect uit voor hulpverleners

Burgemeester Huri Sahin was tijdens de jaarwisseling op pad met hulpverleners. Ze spreekt haar respect en dankbaarheid uit aan iedereen die zich inzet voor de veiligheid van anderen.

Burgemeester spreekt dankbaarheid uit
Sahin schrijft op haar Facebookpagina: “Met dank aan de grote inzet en betrokkenheid van velen – medewerkers politie, brandweer, handhaving, buurtpreventieteamleden, mensen op huisartsenposten/zorgmedewerkers/ambulance, vrijwilligers, ambtenaren en vele anderen die ik mogelijk vergeet – is de viering van Oud en Nieuw in Rijswijk beheerst én feestelijk verlopen. Ik was onder de indruk van de wijze waarop de briefing in de avond op het politiebureau verliep en mocht mee in de nacht in een politiewagen.”

Dankbaar voor inzet
De burgemeester is dankbaar voor de inzet: “Groot respect voor de mensen die met risico voor hun eigen veiligheid zich inzetten voor onze veiligheid. Dat is geen vanzelfsprekendheid. Dat moeten we blijven koesteren. Mooi vond ik de woorden ‘Let op elkaar’ tijdens de briefing. Deze drie woorden zijn waardevol voor ons allen, in welke situatie dan ook. Ik wens daarom in het bijzonder voor 2023 naast gezondheid, mooie momenten met dierbaren ook omstandigheden waarbij we oog voor elkaar hebben en in positieve zin op elkaar blijven letten. “