Octant Kindcentrum Vlinderboom start in een nieuw gebouw

Octant Kindcentrum Vlinderboom start in een nieuw gebouw

Op dinsdag 10 januari was het dan eindelijk zover, alle leerlingen van Octant Kindcentrum Vlinderboom starten in het nieuwe gebouw aan de Zilverreigerdreef in Pijnacker Zuid. Dat gebeurde op een feestelijke manier met koffie en oliebollen, een swingende brassband en vrolijke leerlingen met hun ouders.

Start van het nieuwe gebouw
Wethouder Peter Hennevanger was dinsdagochtend ook aanwezig bij de start van het kindcentrum. Samen met twee leerlingen plantte hij een boom op het plein. Naast het plantte van een boom, werd er ook een vlag van het kindcentrum gehesen door Simone de Jonge van kinderopvang SkippyPepijn en directeur Cees de Graaf van Octant Kindcentrum Vlinderboom. Directeur Cees de Graaf sprak de ouders en kinderen toe en gaf daarna het woord aan wethouder Peter Hennevanger. Hij feliciteerde iedereen met het nieuwe gebouw aan de Zilverreigerdreef.

Officiële opening volgt
De leerlingen en leerkrachten van Octant Kindcentrum Vlinderboom gaan de komende tijd wennen aan hun nieuwe plek in een gloednieuw gebouw. Later wordt ook de ruimte van de kinderopvang in gebruik genomen door SkippyPepijn en volgt de officiële opening.