Zondag 29 januari: Heel Huygens hapt in het Huygenskwartier

Zondag 29 januari: Heel Huygens hapt in het Huygenskwartier

Op zondag 29 januari is het dan zover: Heel Huygens Hapt. Tussen 12.00 en 18.00 uur kan je met vrienden en familie een gastronomische wandeling maken door de charmante straten van het Huygenskwartier. Tijdens de wandeling stop je bij verschillende toprestaurants waar je gaat kennismaken met hun keuken.

Aanvang
Voor de aanvang van Heel Huygens Hapt mag je zelf kiezen wanneer je begint. Afhankelijk van de keuze van jouw starttijd, wordt je echter wel tussen 12.00 en 13.00 uur of tussen 13.00 en 14.00 uur verwacht bij de startlocatie. Daar ontvang je een strippenkaart en een wijnglas. Op dat moment kan Heel Huygens Hapt echt beginnen.

Culinaire verassingen
Je ontvangt bij elk deelnemend toprestaurant een culinair gerechtje, waarbij je ook een bijpassende wijn gaat proeven. Je neemt jouw gekregen wijnglas mee en kun je vervolgens in je eigen tempo de andere zes deelnemende restaurants bezoeken door de straten van het Huygenskwartier. Na afloop krijg je bij inlevering van je wijnglas een persoonlijk lot. Daarmee maak je kans op geweldige prijzen zoals een overnachting in een Holiday Inn Hotel, een dinerbon en andere leuke prijzen . De inleverlocatie wordt later bekend gemaakt.

Deelnemende restaurants
Tijdens Heel Huygens Hapt doen er in totaal 7 toprestaurants mee die allemaal gevestigd zitten in het gezellige Huygenskwartier.

– 1723
– The River
– De Koepel
– Meetpoint
– Miss Jones
– Papermoon
– Le Barquichon

Kosten
Om mee te doen aan Heel Huygens Hapt en zondag 29 januari de heerlijkste culinaire verrassingen wilt proeven, heb je wel een entreekaart nodig. De entreekaarten kosten €59,50 per persoon.

Wil je meedoen aan Heel Huygens Hapt, dan kan je via nowonlinetickets een ticket kopen.