Vanavond Nieuwjaarsvoorstelling Gemeente Rijswijk in de Rijswijkse Schouwburg

Vanavond Nieuwjaarsvoorstelling Gemeente Rijswijk in de Rijswijkse Schouwburg

Op woensdagavond 11 januari van 19:30 tot 20:30 uur vindt er een Nieuwjaarsvoorstelling van de Gemeente Rijswijk plaats in de Rijswijkse Schouwburg. Deze avond vol geweldige optredens van Rijswijkse talenten is in samenwerking met Stichting Trias, het Rijswijks Jeugdtheater en Balletstudio Marijke de Roo. Het wordt een geweldige voorstelling.

Nieuwjaarstoespraak
Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om met het gemeentebestuur een toost op het nieuwe jaar uit te brengen en om kennis te maken met de nieuwe burgemeester Huri Sahin. De burgemeester zal rond 21:00 uur na de voorstelling ook een nieuwjaarstoespraak geven.

Toegangskaart
Om de voorstelling op woensdagavond bij te wonen, heb je een toegangskaart nodig. Deze kaart is geheel gratis en kan bestelt worden op de site van de Rijswijkse Schouwburg. Mocht je alleen naar de receptie vanaf 20:30 uur willen komen, dan heb je geen toegangskaart nodig. De Rijswijkse Schouwburg kijkt samen met het College van burgemeester en wethouders uit naar je komst.

Ben je geïnteresseerd in de Nieuwjaarsvoorstelling op woensdagavond 11 januari, dan kan je via hier een gratis toegangskaart bestellen.