Kindcentrum de Telescoop in Voorburg-West officieel geopend

Kindcentrum de Telescoop in Voorburg-West officieel geopend

Op woensdag 11 januari is het nieuwe Kindcentrum de Telescoop in Voorburg-West officieel geopend. Wethouder Jeffrey Keus was aanwezig bij de opening en verwelkomde samen met het team van het nieuwe kindcentrum de kinderen en ouders. Bestuurders Tine Oudshoorn en Harry van de Kant waren ook aanwezig bij de opening.

Trots
Wethouder Jeffrey Keus is erg trots met de opening van het nieuwe kindcentrum in de gemeente Leidschendam-Voorburg. ”De Telescoop is een prachtig Kindcentrum geworden waar we als gemeente trots op zijn. Het duurzame gebouw met moderne leslokalen, een gymzaal en kinderopvang is een parel in Voorburg-West. Kinderen van 0 tot 13 jaar krijgen hier onderwijs en voorzieningen van hoge kwaliteit waardoor ze optimaal hun talenten kunnen ontwikkelen” aldus wethouder Jeffrey Keus. Bestuurders Tine Oudshoorn en Harry van de Kant zijn ook blij met het begin van Kindcentrum der Telescoop. “Wij zijn heel blij met deze prachtige plek voor kinderen om te leren en te ontwikkelen. Een toekomstgericht gebouw dat uitdaagt om te ontdekken en samen te werken.”