[VIDEO] Nieuwe locatie aan de Leyweg voor Kringloopwinkel Rijswijk

[VIDEO] Nieuwe locatie aan de Leyweg voor Kringloopwinkel Rijswijk

Kringloopwinkel Rijswijk, dat gevestigd zit aan de Verrijn Stuartlaan, heeft sinds kort een nieuwe winkel aan de Leyweg in Den Haag. De kringloopwinkel bevat veel leuke en interessante spullen voor jong en oud.

Nieuwe locatie
De nieuwe winkel aan de Leyweg is geen kleine winkel. Met maar liefst 800 vierkante meter biedt Kringloopwinkel Leyweg op de begane grond en kelder onwijs veel uiteenlopende spullen. Op de begane grond is er kleding en grote artikelen zoals meubels te vinden. Als je beneden naar de kelder gaat, kom je terecht in een ruimte vol antieke spullen. Van kopjes en schoteltjes tot elektronica, je vindt het er allemaal.

Mensen opleiden
Naast dat Kringloopwinkel Leyweg zich bezighoudt met het winkelende publiek dat een kijkje in de winkel neemt, gaat de kringloopwinkel zich ook bezighouden met het opleiden van mensen. Door middel van verschillende trajecten gaat de kringloopwinkel mensen opleiden. Zo krijgen deze mensen Nederlandse lessen en helpt de kringloopwinkel met het zoeken van een baan in diverse branches. In deze branches worden de mensen specifiek opgeleid en krijgen zij uiteindelijk werkervaring mee.