Regionaal Energieloket organiseert collectieve inkoopactie voor woningeigenaren

Regionaal Energieloket organiseert collectieve inkoopactie voor woningeigenaren

Het Regionaal Energieloket organiseert binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. De actie is bedoeld voor particuliere woningeigenaren.

Zonnepanelen
Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen om zelf energie op te wekken. Zeker nu het kabinet van plan is de subsidieregelingen voor zonnepanelen af te bouwen, is het nu nog gunstig om hierin te investeren.

Het Regionaal Energieloket wil voor een groep woningeigenaren gezamenlijk zonnepanelen inkopen, zodat dit tegen een gunstiger tarief mogelijk is. Mensen die hier meer interesse in hebben kunnen verder lezen op de website van het energieloket. Daar kunnen zij zich ook aanmelden voor de voorlichtingsavond.

De actie is specifiek gericht op woningeigenaren. Bewoners die onderdeel zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE) kunnen niet meedoen aan de collectieve actie, omdat dit de verantwoordelijkheid is van de VvE.

Informatieavond
Mensen die geïnteresseerd zijn in de actie kunnen zich aanmelden voor de informatieavond op maandag 23 januari. Deze informatieavond vindt online plaats en start om 19.30 uur.

Inschrijven
Na de informatieavond opent om 20.30 uur de inschrijving voor de collectieve actie. Inschrijven kan tot en met 20 februari. De inschrijfpagina is terug te vinden op de website van het Regionaal Energieloket.