YMCA Zomerkamp heeft inschrijving geopend

YMCA Zomerkamp heeft inschrijving geopend

Elk jaar kunnen kinderen in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar op zomerkamp gaan met de YMCA. Het doel van dit kamp is om zo veel mogelijk kinderen de gelegenheid te bieden een geweldige vakantieweek te ervaren.

Prijs laag houden
Door de hulp van sponsoren kan de prijs voor het YMCA zomerkamp zo laag mogelijk gehouden worden. Dit jaar is de prijs vastgesteld op 150 euro, maar indien de hoogte van de kampprijs toch een obstakel is om je kind op te geven voor het zomerkamp, dan gaat de organisatie graag met je in gesprek om te kijken hoe het toch mogelijk te maken is om mee te gaan op kamp.

Inschrijven 
Dit jaar kampeert de YMCA op de kampeerboerderij Roezeberg in Nutter (Ootmarsum). Het zomerkamp begint op 8 juli en op 15 juli zijn de kinderen weer terug in Rijswijk. De organisatie roept op om snel in te schrijven, want vol is vol. Inschrijven kan via deze link.