Automobiliste zonder rijbewijs aangehouden na ongeval in Voorburg

Automobiliste zonder rijbewijs aangehouden na ongeval in Voorburg

Maandagochtend 23 januari is een 21-jarige vrouw aangehouden, nadat ze betrokken was bij een verkeersongeval tussen twee auto’s. De vrouw was de bestuurster van één van de twee auto’s, terwijl zij niet in het bezit is van een rijbewijs.

Botsing
Het ongeval gebeurde even voor het middag uur op de kruising Monseigneur van Steelaan met de Elzendreef in Voorburg. De automobiliste botste op de zijkant van een tegemoetkomende auto. Deze kwam daardoor ook tegen een lantaarnpaal op die daardoor omver is gevallen.

De brandweer heeft hand- en spandiensten verricht. Gelukkig bleek er niemand bekneld. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft alle betrokkenen nagekeken. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd voor verdere behandeling.

Beide auto’s waren er erger aan toe en zijn allebei meegenomen door een berger. De gemeente is op de hoogte gebracht van de omvergereden lantaarnpaal en zal deze zo spoedig mogelijk herstellen.

Aanhouding
De automobilist van het afslaande voertuig mocht na het ongeval niet haar weg vervolgen. Zij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en kreeg daarom een lift naar het bureau.