Wilgen knotten in Hoekpolder en Kruisvaarderspark

Wilgen knotten in Hoekpolder en Kruisvaarderspark

Op zaterdag 4 februari organiseert Natuurlijk Delfland van 10:00 tot 12:30 uur op twee plaatsen een knotdag. De knotdag wordt gehouden in de omgeving van de Hoekpolder en de ander in het Kruisvaarderspark. Iedereen boven de vijftien jaar die interesse heeft, is van harte welkom om hun handen uit de mouwen te steken.

Goede voorbereiding
Natuurlijk Delfland zorgt voor gereedschap, koffie, thee en koeken. Het is raadzaam stevige schoenen en nauwsluitende kleding te dragen. Bij regen gaan de activiteiten niet door.

Wat is en doet Natuurlijk Delfland?
Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming via excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur.

Afdeling en werkgroep
De vereniging is een afdeling van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging en een werkgroep van de Zoogdiervereniging, Ravon, Floron, Duinbehoud en de Nederlandse Mycologische Vereniging. Het werkgebied omvat de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Ypenburg-Leidschenveen , Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Ook beheert Natuurlijk Delfland het Melarium, het centrum voor natuur, bijen en kunst.

Wil je meer informatie en een aanmeldingsformulier voor de knotdag? Stuur dan een e-mail naar medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com en vermeld daarbij in welk gebied je wilt knotten.