Restaurant Elea tijdelijk heropend in Rijswijk met comfort food

Restaurant Elea tijdelijk heropend in Rijswijk met comfort food

Restaurant Elea, dat zich zes jaar geleden vestigde in de Rijswijkse Herenstraat, sloot zijn deuren op 22 januari om naar een groter pand te gaan aan het Noordeinde in Den Haag. Deze week werd bekend dat de opening van het nieuwe pand vertraging heeft opgelopen.

Pop-up restaurant met comfort food
Eigenaar Bibi van Elea vertelt aan Rijswijk.tv dat de electra niet goed is aangelegd en dat alles opnieuw moet worden gedaan door de aannemer. Bibi: “We huren het pand in Rijswijk nog dus dat was een geluk bij een ongeluk. We zijn tijdelijk terug open en hebben gekozen voor een ander concept. Een pop-up restaurant. We serveren nu Comfort Food met moderne Griekse gerechten om te delen. Het slaat heel erg aan en mensen vinden het leuk. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om een keer wat anders te doen.

Nieuwe restaurant opent op 17 februari
De verwachting is dat Bibi samen met mede-eigenaar Takis het nieuwe restaurant in Den Haag op 17 februari kunnen openen. “Het is belangrijk dat gasten wel reserveren als ze bij ons willen komen eten de komende twee weken zodat we rekening kunnen houden met de inkoop.” Restaurant Elea heeft haar laatste openingsdag in Rijswijk op 11 februari.