[VIDEO] Musical The Wizard of Oz binnenkort gespeeld door Rijswijks Jeugdtheater

[VIDEO] Musical The Wizard of Oz binnenkort gespeeld door Rijswijks Jeugdtheater

Na het grote succes van The Sound of Music vorig jaar, speelt het Rijswijks Jeugdtheater dit jaar weer een musicalvoorstelling met een cast van alle leeftijden. Musical The Wizard of Oz zal te zien zijn in de Rijswijkse Schouwburg op 18 en 19 februari.

Over The Wizard of Oz
The Wizard of Oz, bekend van de gelijknamige film, is een musical over vriendschap en avontuur voor groot en klein, met het bekende nummer Somewhere over the Rainbow. Dorothy woont met haar hondje Toto bij haar oom en tante op een boerderij in Kansas. Op een dag wordt de boerderij door een tornado weggeblazen en belandt Dorothy samen met Toto in het Land van Oz. Volgens Glinda kan alleen de Tovenaar van Oz haar helpen om terug naar Kansas te komen. Onderweg naar de Tovenaar komt ze de Vogelverschrikker, de Blikken Man en de Laffe Leeuw tegen. Kan de Tovenaar Dorothy weer naar huis brengen? En zullen Dorothy en haar vrienden uit handen blijven van de Kwade Heks?