Auto en fietser in botsing op Laan van Hoornwijck

Auto en fietser in botsing op Laan van Hoornwijck

Op de kruising van de Laan van Hoornwijck met de Madame Curielaan in Rijswijk heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Zowel de automobilist als de fietser raakten bij de aanrijding gewond.

Even voor 11:30 ging het mis. De fietser kwam met zijn hoofd tegen de voorruit van de auto aan en kwam met een flinke klap op het asfalt terecht. Na de aanrijding werd snel contact opgenomen met 112. Meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De fietser werd na controle in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist wordt momenteel nog onderzocht. De Laan van Hoornwijck is vanaf de Hoornbrug afgesloten voor het verkeer.