[VIDEO] Waree Thai Wellness Massage geopend het in centrum van Pijnacker

[VIDEO] Waree Thai Wellness Massage geopend het in centrum van Pijnacker

Waree Thai Wellness massage is de nieuwe massagesalon in het centrum van Pijnacker. In de massagesalon doen gediplomeerde en professionele masseuses diverse behandelingen zoals een traditionele Thaise massage.

Ontspanning
Bij Waree Thai Wellness massage staat gastvrijheid, rust en ontspanning centraal. Pijnacker-Nootdorp.tv ging langs bij de nieuwe salon aan het Emmapark. De ondernemer achter de massagesalon heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt aan de uitstraling en de beleving voor de klanten.

Speciale actie
Voor de kijkers en luisteraars van Pijnacker-Nootdorp.tv en Feel Good Radio geeft de nieuwe massagesalon in de hele maand februari 10% korting op de eerste behandeling.