Film en bierproeverij in CulturA & Zo

Film en bierproeverij in CulturA & Zo

Op vrijdag 10 februari wordt er een film genaamd Old School in CulturA & Zo in Nootdorp gedraaid. Deze keer is er aansluitend aan de film een bierproeverij waarin biersommelier Pieter Hoever een mooie selectie aan bier laat proeven.

Biersommelier Pieter
Na de film Old School is er genoeg tijd om een biertje te proeven bij de bierproeverij dat wordt georganiseerd door een vrijwilliger van CulturA & Zo. Biersommelier Pieter Hoevers legt uit wat hij voor vrijdag 10 februari in petto heeft: “Ik laat onze gasten zes bieren proeven. Het thema is ‘Nederlandse bieren’, en ik denk dat ik een mooie selectie heb staan die avond. Ik heb een blond, een triple, een IPA en een mooie stout onder andere. In mijn presentatie zit ook nog een quizelement verstopt, dus een complete avond uit zou ik zeggen.”

Old School
De film Old School gaat over drie dertigers die proberen de lol van hun studententijd te laten herleven. Mitch, Frank en Beanie hebben alle drie een belangrijk punt in hun leven bereikt. Ze kunnen er voor kiezen om verantwoordelijke volwassenen te zijn, met vrouwen, kinderen en vaste banen of ze kunnen de volwassenheid nog wat uitstellen en zich nog eens ouderwets uitleven.

Film en bier voor maar 20 euro
De film Old School wordt vertoond in de theaterzaal en de aansluitende bierproeverij is te vinden het gezellige cultuurcafé Ont-Moeten. De kaarten voor de film en bierproeverij kosten in totaal 2o euro.

Wil je kaarten kopen voor de film en bierproeverij? Ga dan naar de website van CulturA & Zo.