Zuurstofapparaten voor het Hospice het Vliethuys

Zuurstofapparaten voor het Hospice het Vliethuys

Onlangs ontving Hospice Het Vliethuys een geweldige donatie van maar liefst € 13.625,- van de Rotaryclub Rijswijk. Met dit prachtige bedrag konden alle zuurstofapparaten vervangen worden. Elke bewonerskamer heeft door de donatie een vervangend zuurstofapparaat staan. Het streven van het hospice om alle bewoners met de optimale zorg en faciliteiten te omringen wordt hiermee verder gewaarborgd.

Uitgesteld
Vervanging van de zuurstofapparaten was hard nodig. De zuurstofapparaten waren al in gebruik sinds de verhuizing naar de huidige locatie aan de Fonteynenburglaan 5B. De donatie van Rotaryclub Rijswijk had eigenlijk al eerder plaats moeten vinden, maar werd door alle coronamaatregelen enkele keren uitgesteld. Met name de leden van Rotaryclub Drievliet, die na een fusie is opgegaan in Rotaryclub Rijswijk, hebben ervoor gezorgd dat uitstel geen afstel werd. Het spreekt voor zich dat iedereen bij Hospice het Vliethuys, samen met alle huidige en toekomstige bewoners, de Rotaryclub bijzonder hartelijk wil danken voor deze fantastische donatie.