Lezing over aquathermie in Welzijnscentrum Keijzershof

Lezing over aquathermie in Welzijnscentrum Keijzershof

Met aquathermie kun je warmte uit het water halen om er huizen mee te verwarmen. Niet iedereen weet precies hoe dat werk en wat de potentie ervan is. Ook zijn er vele vragen wat de consequenties ervan kunnen zijn en waar je het kan toepassen. Op dinsdag 14 maart om 20:00 wordt er daarom in Welzijnscentrum Keijzershof in Pijnacker een lezing gegeven over aquathermie. 

Techniek
Aquathermie wordt inmiddels ook in Pijnacker toegepast. In de nieuwbouwwijk Tuindershof wordt aquathermie gebruikt om huizen mee te verwarmen. De techniek wordt inmiddels al op meer dan 100 locaties in Nederland toegepast en het kan zelfs op grote schaal worden uitgerold. Zo is een eerste schatting dat ongeveer de helft van alle Nederlandse huishoudens gebruik zouden kunnen maken van aquathermie.

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is in de lezing over aquathermie is van harte welkom op op dinsdag 14 maart om 20:00 langs te komen in Welzijnscentrum Keijzershof. Voor de lezing moet je jezelf eerst aanmelden. De lezing kost tien euro per persoon. Dit is inclusief koffie en thee.

Wil jij je aanmelden voor de lezing over aquathermie? Meld je dan aan via info@swop.nl of bel naar 0153699699