[VIDEO] Nieuw plan voor meer veiligheid in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

[VIDEO] Nieuw plan voor meer veiligheid in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

De laatste maanden is er meer onrust in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Denk bijvoorbeeld aan het samenscholingsverbod in de Parade en klachten van inwoners over het dumpen van afval. De gemeente komt daarom met een plan voor meer veiligheid in Pijnacker-Nootdorp. Met het nieuwe plan gaat de gemeente meer buitengewoon opsporingsambtenaars, oftewel boa’s inzetten.

Handhavingsplan
Door een achterstand van handhaving in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, heeft burgemeester Björn Lughthart een handhavingsplan gemaakt. Zo staat er in het plan dat er meer handhaving wordt ingezet bij jeugdoverlast, handhaving bij het ongewenst dumpen van afval en dat er meer handhaving gaat optreden tegen ondermijning.