Verkeersregelaars en tekstkarren bij Fonteynenburghlaan-Prinses Mariannelaan Voorburg

Verkeersregelaars en tekstkarren bij Fonteynenburghlaan-Prinses Mariannelaan Voorburg

Van maandag 6 februari tot en met vrijdag 17 maart is de Hoornbrug voor al het verkeer afgesloten. In deze periode voert provincie Zuid-Holland grootschalig onderhoud uit aan de brug. Naast al het wegverkeer, maken ook tramlijn 1 en 15 tijdelijk geen gebruik van de brug. Voor de omleiding heeft de provincie Zuid-Holland omleidingsroutes aangegeven en staat er informatie op de website van provincie Zuid-Holland. Ook is er informatie te vinden via de BouwApp.

Verkeersregelaars en tekstkarren
De gemeente Leidschendam-Voorburg zet vanaf donderdag 16 februari tot en met 17 maart tijdens de ochtend- en avondspits verkeersregelaars in op het kruispunt Fonteynenburghlaan-Prinses Mariannelaan in Voorburg. Ook zijn er verlichte tekstkarren ingezet om de omleiding nog duidelijker aan te geven. De verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer zo goed mogelijk doorstroomt en fietsers en voetgangers veilig kunnen oversteken.