Nieuwe Rookvrij en Fitter groepen met coach in Nootdorp

Nieuwe Rookvrij en Fitter groepen met coach in Nootdorp

Vanaf maart start leefstijl- en stoppen met roken coach Carla Gillemans twee nieuwe groepen op van maximaal vier personen om met elkaar te stoppen met roken. Zo doe je het samen en is er genoeg aandacht voor iedereen. Wil je liever niet deelnemen in een groep, dan kan je naast het deelnemen in een groep er ook voor kiezen om individueel met Carla aan de slag te gaan.

Kort en intensief programma
Met individuele en gezamenlijke groep sessies ga je samen met anderen stoppen met roken. In het kosteloze korte en intensieve programma gaat Carla kijken naar je motivatie, eerdere stoppogingen, leefstijl, valkuilen, ga je oefeningen doen en leer je moeilijke momenten om te buigen. Tijdens het programma is er ook de kans voor een aantal individuele gesprekken die samen met Carla worden ingepland. Het programma wordt honderd procent vergoed door alle zorgverzekeraars, inclusief eventuele hulpmiddelen.

Wil jij je aanmelden of meer informatie krijgen over het programma? Neem dan op met leefstijl- en stoppen met roken coach Carla Gillemans via carla@c-yourselfcoaching.nl. Je kan ook een bericht sturen of bellen via telefoonnummer 06-11583627.