[VIDEO] Gewapende overval op avondwinkel Akshay in Herenstraat

[VIDEO] Gewapende overval op avondwinkel Akshay in Herenstraat

Donderdagavond is de eigenaar van avondwinkel Akshay aan de Herenstraat in Rijswijk overvallen door een persoon met een wapen.

Flink geldbedrag buitgemaakt
Op beveiligingsbeelden is de te zien dat een man met een wapen de winkel binnenkomt. Hij beveelt de eigenaar om de kassa open te maken en het geld uit de kassa in een tas te doen.

Groot aantal vullingen voor e-sigaretten gestolen
De man gooit nog een groot aantal vullingen voor e-sigaretten op de toonbank die ook in tassen gestopt moeten worden. De dader verlaat vervolgens de winkel. Tijdens de overval loopt er een klant binnen. Die doet de handen omhoog en loopt gelijk weer naar buiten.

De eigenaar is enorm aangeslagen door wat er gebeurd is. De winkel is afgezet en de politie kwam met steek- en kogelwerende vesten ter plaatse en doet onderzoek in de buurt.

Burgernet
De politie heeft met behulp van Burgernet een signalement verspreid. In dit bericht wordt geschoven dat een man geheel donker gekleed  met logo op linkermouw en mondkapje na een overval is gevlucht richting Julialaantje. Ook wordt opgeroepen de verdachte niet zelf te benaderen.