Gratis cursus Klik & Tik in gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gratis cursus Klik & Tik in gemeente Pijnacker-Nootdorp

Voor inwoners in de gemeente Pijnacker-Nootdorp die (beter) om willen leren gaan met computers en het internet, organiseert de Bibliotheek Oostland de cursus Klik & Tik in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. In februari is de eerste cursus in vestiging Nootdorp, CulturA & Zo van start gegaan en er is nog genoeg plek voor iedereen die digitaal vaardig(er) wilt worden.

Samen met dorpsgenoten
Elke week staan de laptops netjes klaar voor de computercursus in de Bibliotheek Oostland. De cursisten druppelen met veel zin binnen. Zij gaan niet alleen leren hoe ze met een computer kunnen werken, maar ze leren ook andere mensen kennen. In een gezellige sfeer samen met dorpsgenoten en een kopje thee erbij worden ze minder bang om fout te maken.

Veel dingen leren
In kleine groepen, onder de begeleiding van getrainde vrijwilligers leren de cursisten internetbankieren, inloggen met DigiD, een treinreis plannen en nog veel meer. Tijdens deze doorlopende cursus volgt iedere cursist een eigen leerlijn waardoor er volledig op het eigen tempo gewerkt kan worden.

Waar en wanneer
De cursussen worden gegeven in zowel Nootdorp als Pijnacker.

Vestiging Nootdorp, Cultura & Zo:

  • Donderdag van 10:00 tot 12:00 uur

Vestiging Pijnacker, Buurt & Zo:

  • Dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur
  • Vrijdag van 13:30 tot 15:30 uur