Mica Yoga organiseert stilte retraite in Nootdorp

Mica Yoga organiseert stilte retraite in Nootdorp

Op zondag 12 maart organiseert Mica Yoga van 10:00 tot 16:00 uur een stilte retraite in Nootdorp. Een stilte retraite is een bijzondere ontmoeting met jezelf, en zeker ook met de wereld om je heen. Het geeft je de ruimte om naar binnen te keren en we oefenen deze dag om een basis te leggen voor innerlijke rust vanuit een heldere geest, in balans met het fysieke lichaam. Voor pure ontspanning, adem en mediatie ben je bij deze stilte retraite op het goede adres.
Programma
Tijdens deze stilte retraite maak je kennis met de stilte en wat dit met je doet. Een dag zonder moeten, zonder drukte, zonder sociale verplichtingen en afleidingen. Gewoon even niets. Deze stilte dag is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren liefhebbers. De dag verloopt geheel in de stilte, van het moment van binnenkomen tot het weggaan.
09:45 – 10:00 Ontvangst in stilte
10:00 – 11:30  Zachte Yoga les & meditatie
11:30 – 11:50   Pauze
11:50 -12:50   Adem & geleide Meditatie
12:50-  13:45  Lunch
13:45 – 14:45  Geleide meditatie
14.45 – 15:15   Volledige stilte Meditatie
15:15  – 15:45  Thee ceremonie op de mat
15.45 – 16.00  Afsluiting en presentje
Je bent vrij om naar wens een les over te slaan en op eigen gelegenheid te genieten van de stilte in de yogacentrum.
Eten en drinken

Tussen het programma door wordt er ook voor eten en drinken gezorgd. Zo kan iedereen onbeperkt water en thee drinken en is er op sommige momenten wat lekkers aanwezig. Rond het middaguur krijgt iedereen een vegetarische lunch voorgeschoteld. Bij de afsluiting krijgt iedereen een klein presentje en een hand-out mee.

Zelf meenemen
Voor de stilte retraite moet je een aantal dingen zelf meenemen:

– Een zo groot mogelijke handdoek of een eigen yogamatje
– Schone (warme) sokken
– Een lekker warm vestje
– Een lekker warm dekentje
– Goede schoenen om mee te wandelen
– Een jas en/of regenkleding (afhankelijk van het weer).

Een deelname aan de stilte retraite kost 75 euro. Er zijn nog een aantal plekken over dus schrijf je snel in via de website van Mica Yoga.