Don Bosco is weer terug met ontmoeten en beleven

Don Bosco is weer terug met ontmoeten en beleven

Don Bosco heeft een nieuwe club op vrijdag voor kinderen met en zonder beperking die graag nieuwe vrienden willen maken. Elke vrijdag is er een ander thema waar elk kind kan spelen, ontmoeten en beleven.

Ontmoeten en beleven
Vanaf vrijdag 17 maart gaat de club van start. Bij de club gaan de kinderen samen spelen, knutselen, bakken, dansen en nog veel meer. De club is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud met of zonder een beperking. Kinderen kunnen elke vrijdag van 15:30 tot 17:00 terecht bij de club. Deelname aan de club is gratis en aanmelden is niet nodig.

Familiedag
Naast de club op vrijdag organiseert Don Bosco op woensdag 26 april ook een familiedag. Het belooft een leuke middag voor ouders en kinderen te worden. Er is onder andere een springkussen en een bubbeldisco aanwezig. Voor deze familiedag moet je je wel aanmelden bij Don Bosco.