Cardia locatie Onderwatershof wordt terras zomer klaar gemaakt tijdens NLDoet

Cardia locatie Onderwatershof wordt terras zomer klaar gemaakt tijdens NLDoet

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart staat Nederland weer in het teken van de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLDoet. Op vrijdag 10 maart zullen vrijwilligers naar verschillende locaties van Cardia komen om bewoners van de locaties en uit de wijk een gezellige middag te bezorgen. Zo komen er ook vrijwilligers helpen bij Cardia locatie Onderwatershof in Rijswijk.

Terras zomer klaar
In Onderwatershof wordt vrijdag 10 maart het terras zomer klaar gemaakt. Een aantal vrijwilligers staan klaar om het buitenterras schoon te spuiten, bloembakken weer te vullen met plantjes, het tuinmeubilair schoon te maken en buiten te zetten en de houten picknicktafels af te schuren en in de beits te zetten. Het doel is om een mooi en schoon terras te creëren waar onze bewoners, familieleden en medewerkers heerlijk kunnen genieten van het zonnetje.

Over Cardia
Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in de regio Haaglanden. Naast verpleeghuiszorg biedt Cardia verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp bij cliënten thuis. Daarnaast heeft Cardia diverse ontmoetingscentra voor mensen met geheugenproblemen. Zo verlenen zij zorg en ondersteuning die past bij de levenswijze en het levensverhaal van cliënten en beschikken zij over veel expertise in de ouderenzorg waarbij zij continu bezig zijn met vernieuwing, innovatie en technologie.

Cardia is voortdurend op zoek naar vrijwilligers die activiteiten zoals een high tea of een bingo mogelijk kunnen maken. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk of wonen en werken bij Cardia? Neem dan een kijkje op de website van Cardia.