[VIDEO] Veiligheid centraal tijdens Internationale Vrouwendag

[VIDEO] Veiligheid centraal tijdens Internationale Vrouwendag

Op woensdag 8 maart was het Internationale Vrouwendag. Op deze dag organiseerde Welzijn Rijswijk een middag vol activiteiten speciaal voor Rijswijkse vrouwen. Burgemeester Huri Sahin was ook aanwezig bij Wijkcentrum Stervoorde en opende een dialoog over het thema Veiligheid.

Groot programma
Wijkcentrum Stervoorde was tijdens de Internationale Vrouwendag goed gevuld met een groot aantal aangemelde Rijswijkse vrouwen. Op deze dag ontdekten en leerden vrouwen met verschillende achtergronden elkaar kennen onder het genot van een heerlijke lunch met poëzie, muziek, optredens, dialoog en modeshows. Op deze dag stond het thema ‘Onbeperkt leefbaar’ centraal.

De activiteiten tijdens deze middag in Wijkcentrum Stervoorde werden mede mogelijk gemaakt door Trias, Centrum voor de Kunsten, Welzijn Rijswijk, Moedige Dialoog Rijswijk en Gemeente Rijswijk.